В суботу, 3 листопада, у індійському штаті Махараштра було ліквідовано тигрицю, яка лише за останні два роки вбила 14 чоловік.

Про це повідомляє The Telegraph.

За інформацією ЗМІ, тварину помітили жителі одного з сіл ввечері 2 листопада. На місце вирушив загін озброєних рейнджерів. Один з них вистрілив у тигрицю дротиком з транквілізатором, після чого та впала в бік їхнього автомобіля. Після цього її застрелили з рушниці, пишуть ЗМІ з посиланням на звіт служби лісового господарства Індії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

За інформацією очевидців полювання, останній постріл зробив спеціально найнятий для вбивства тигриці мисливець Асгар Алі Хан (Asgar Ali Khan). За його словами, тварина перебувала на дорозі, де часто ходять люди і катаються на велосипедах діти.

"Не було жодних сумнівів у тому, що життя людей в небезпеці", - підкреслив він.

Асгар зазначив, що тигриця була агресивна, розумна і не боялася людей. "Вона вкусила людської плоті і бачила нас як мавп, кіз або інших [своїх] жертв. Тому коли вона атакувала нас, мені довелося стріляти для самооборони", - додав мисливець.

До пошуків тигриці залучили кращих стрільців і 200 рейнджерів, також використовувалися собаки і слони, але багато місяців тварина не вдавалося знайти. Крім того, застосовувалися дрони, відеокамери і навіть парфуми Obsession for Man компанії Calvin Klein, який, як показали дослідження, може залучати ягуарів, проте все було безрезультатно.

"Вона була занадто розумна для одеколону. Ми мали справу з надзвичайно розумним тигром", - резюмував Асгар.

Шестирічну тигрицю вважали винною в загибелі, за різними даними, 13-14 чоловік. Багатьом своїм жертвам тигриця відривала голови. Незважаючи на це, активісти вели кампанію за те, щоб зберегти їй життя, однак Верховний суд Індії не втрутився у ситуацію.

Нагадаємо, у неділю, 28 жовтня, похід звичайної російської родини до цирку завершився жахливою трагедією.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на директора Великого Московського державного цирку Едгара Запахущого напала тигриця.

Також Знай.ua писав про те, що нещодавно селяни Тернопільщини поскаржилися, що їхніх свійських тварин нищать вовки.