На днях у філіппінській Манілі на арені, що входить в комплекс торгового центру Mall of Asia відбувся фінал конкурсу "Міс Земля 2018". Про це повідомляє Rappler.

Так відомо, що завоювала титул чарівна в'єтнамська 23-річна студентка Фіонг Кхань Нгуен (Phuong Nguyen Khanh).

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Кхань народилася в провінції Бенче на півдні В'єтнаму. У презентаційному ролику дівчина розповідала про екологічний проект із захисту річки Меконг і тих людей, чиє життя залежить від цієї водної артерії.

Зазначимо, всі учасниці представляють власні міжнародні проекти для поліпшення екологічної обстановки як на глобальному, так і на регіональному рівні.

Нова міс Земля вивчає маркетинг і вільно володіє в'єтнамським та англійською мовами. Rappler пише, що в 2010 році вона вперше спостерігала за конкурсом "Міс Земля", і тоді у неї з'явилася мрія коли-небудь представляти свою країну в цьому змаганні.

Конкурс "Міс Земля" проводиться щорічно з 2001 року. 16 фіналів з 18 прийняли Філіппіни, по одному — В'єтнам і Австрія. "Міс Земля" — один з найвідоміших конкурсів краси у світі поряд з "Міс Всесвіт", "Міс Світу" і "Міс Інтернешнл".

Україну на конкурсі представляла 23-річна киянка Анастасія Кривохижа. На жаль, Анастасії не вдалося потрапити до ТОП-18 і поборотися за головну корону конкурсу.

Нагадаємо, в Ізраїлі обрали "Міс Голокост". У цьому році титул дістався 93-річної бабусі. Незвичайний конкурс краси відбувся у неділю, 14 жовтня, в Хайфі. Участь у ньому брали дванадцять учасниць - тих, кому вдалося вціліти під час масового знищення євреїв у Другій світовій війні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", днями в Києві пройшов півфінал конкурсу краси "Miss fashion Italy", де визначилися учасниці фіналу, які поїдуть до Італії.

Також "Знай.uа" писав, переможниця конкурсу краси Miss Grand International — 2018 з Парагваю впала на сцені свідомість відразу після оголошення про свою перемогу.