У Росії на 71 році життя помер Олег Лавров, зірка драматичного театру міста Кімри. Поховають народного артиста на місцевому кладовищі.

Його не стало ще вранці 3 листопада, але звістка про це з'явилася тільки нещодавно. Як відомо, Лавров навчався на режисерському факультеті в Московському інституті культури. Після навчання він служив в армії, працював у Палаці культури на батьківщині в місті Кімри, потім в обласному театрі драми Москви.

Актор Олег Лавров
Актор Олег Лавров

З 1975 року Олег Лавров служив актором у Кімрському державному театрі драми і комедії, з 1991 року був головним режисером театру, з 1994 року – художнім керівником, повідомляє Politeka.

Публіка знає його за ролями у таких спектаклях, як "Циліндр", "Вишневий сад" та "Мольєр", де він виступав не тільки актором, а режисером.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Вишневий сад" (постановка за Чеховим)
"Вишневий сад" (постановка за Чеховим)

Крім того, постановка "Блоха" отримала нагороду за найкраще стильове рішення на Всеросійському театральному фестивалі, який проходив у Вологді.

Актор Олег Лавров
Актор Олег Лавров

Три скликання поспіль Олег Олексійович Лавров представляв рідне місто в Громадській палаті Тверської області, був членом комісії з науки, освіти та культури (2009-2018).

"Вишневий сад" (постановка за Чеховим)
"Вишневий сад" (постановка за Чеховим)

За багаторічну творчу діяльність та значний особистий внесок у розвиток культури Тверській області удостоєний почесного знака губернатора Тверської області "Хрест святого Михайла Тверського" (2012).

Дивіться: "Вишневий сад", постановка театру імені Чехова

Нагадаємо, у Римі помер легендарний італійський актор Карло Джуффре, який отримав шалену як на ті часи популярність завдяки ролі у фільмі "Піноккіо" режисера Роберта Беніньї. Як повідомляв "Знай.ua", на 71 році життя не стало російської акторки театру та кіно Наталії Корчагіної, відомої за ролями у серіалах "Моя прекрасна няня" та "Інтерни". Також "Знай.ua" писав, міст у Празі назвали на честь відважного українця.