На всіх вулицях Лондона з'явилися сатиричні білборди із зображенням "Солнцеликого" Путіна і його товариша – міністра закордонних справ Великобританії Бориса Джонсона. Їх розклеїли невідомі активісти, присвятивши "вкладові" російської військової розвідки і самого лідера РФ в Брексит. Про це пише агентство Reuters, додаючи, що докази участі Росії у референдумі 2016 року по виходу Британії з Євросоюзу не виявлені.

Москва неодноразово заперечувала обвинувачення, тоді як противники Brexit вказували на можливу роль Кремля.

На білбордах зображено президент Росії, який тримає в руці російський прапор і підморгує, поруч - текст: "Зазначу червоний, білий та блакитний Brexit". Буква "R" в слові "Brexit" розгорнута і нагадує російську "Я".

Крім того, на одному з білбордів фігурує колишній міністр закордонних справ Борис Джонсон, зображений у формі російського десантника.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Знай.uа" також писав, що якщо лідери Польщі продовжать конфронтацію з Брюсселем, це може закінчитися виходом країни з Євросоюзу. Про такий "дуже серйозну загрозу" розповів президент Європейської ради Дональд Туск. На думку Туска, Polexit (названий за аналогією з Brexit) може стати результатом випадкової ланцюжка.

Раніше повідомлялося, що британський прем'єр-міністр Тереза Мей зробила кілька рішучих кроків щодо налагодження відносин з Євросоюзом після Brexit і домоглася поступок для своєї країни.

Терези Мей вдалося переконати своїх колег з ЄС піти на поступки. Це дозволить Британії залишитися в митному союзі Євросоюзу.

Дані нові угоди також допоможуть врегулювати протиріччя в питанні співпраці ЄС та Ірландії.

Крім того, ми повідомляли, що в Мережі спливло відео з черговим танцем Терези Мей. Політична діячка в черговий раз здивувала поведінкою на офіційному заході

Як можна побачити на записи, Тереза Мей вийшла на сцену під звуки відомого хіта групи ABBA Dancing Queen, хитаючи стегнами і розмахуючи руками.

Варто згадати про те, що такі забави регулярно трапляються з Мей. Наприклад, під час свого турне по Африці Мей відвідала Кенії.

На території кампусу ООН в Найробі вона зустрілася з дітьми і на пропозицію одного з школярів британська прем'єр виконала кілька рухів.