У Токіо відбувся 58-ий конкурс Miss International, в якому перемогу здобула чарівна представниця Венесуели Маріем Веласко. У цей день дівчина святкувала свій день народження. Вона назвала перемогу головним подарунком.

Цю інформацію повідомляє Rappler.

Друге місце в конкурсі посіла представниця Філіппін, а на третій позиції опинилася красуня з Південної Африки. П'ятірку лідерів замкнули конкурсантки з Румунії та Колумбії.

Представниця України Богдана Тарасик опинилася в ТОП-15 з 77 дівчат.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що дана перемога стала вже сьомою для Венесуели на Miss International за весь час існування конкурсу.

Нагадаємо, днями у філіппінській Манілі на арені, що входить в комплекс торгового центру Mall of Asia відбувся фінал конкурсу "Міс Земля 2018". Про це повідомляє Rappler. Так відомо, що завоювала титул чарівна в'єтнамська 23-річна студентка Фионг Кхань Нгуен (Phuong Nguyen Khanh).

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", титул "Місіс Швеція 2018" виграла уродженка Запоріжжя Марія Свенссон. У всьому світі знають, що скандинавки володіють гарними зовнішніми даними. Але навіть їх нудотна "симпатичності" згасла перед справжньою українською красою.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що переможниця конкурсу краси Miss Grand International — 2018 з Парагваю втратила на сцені свідомість відразу після оголошення про свою перемогу. Про це повідомила китайська глобальна телевізійна мережа CGTN.