Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова написала текст пісні "За тебе, коханий!", музику до якої написав Макс Фадєєв, а виконала співачка Зара.

Марія Захарова
Марія Захарова

Як повідомила Захарова в Facebook, Зара на одному з прийомів попросила написати пісню для неї, однак спочатку отримала відмову, тому що "на замовлення" представник МЗС не пише.

Сегодня День сотрудников органов внутренних дел. Поздравляю Ирину Волк и в её феноменально красивом лице всех, кто...

Geplaatst door Maria Zakharova op Zaterdag 10 november 2018

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Загальні знайомі говорили: напиши, вона добре співає. Але мені було нецікаво — я не можу нічого, коли не відчуваю людину. Я ж не поет. Потім перетнулися знову, ще і ще. І раптом вона мені відкрилася зовсім з іншого боку. Не горда красуня, не повелителька світської хроніки, а людина, яка гостро відчуває, переживає, шукає і сподівається. Почали спілкуватися, розмовляти… і ось", — пояснила Захарова.

Марія Захарова
Марія Захарова

Пісню Зара виконала в Кремлі на концерті в День співробітників органів внутрішніх справ.


Відео виступу Зари з піснею від Захарової вже з'явилося в мережі. Проте, користувачі не оцінили талант дипломата, жорстко висміявши її творчість.

"І шиє, і в'яже, і на машинці ... теж", "Тепер Марія офіційний поет-пісняр МЗС Росії! Ура, товариші!" "У російського МЗС проблема з кадрами", "Поверніть Маші совість", "Вірші рівня підлітка", "Пора освоювати вже танець з жердиною. Буде в самий раз відомству гопників, в яких перетворився весь МЗС", "Не вистачає мідівської зарплати на їжу ? " - пишуть коментатори.

Як раніше повідомляв портал, краща подруга глави російського зовнішньополітичного відомства Сергія Лаврова, і за сумісництвом дипломат-садівник Марія Захарова в соціальних мережах похвалилася дозрілим кущем глоду, який вона ростила кілька років.

Варто відзначити, що своєю публікацією у Facebook прес-секретар МЗС РФ сильно насмішила користувачів мережі. Захарова викликала асоціативні приколи на свою адресу через відомий в Росії алкогольний напій "глід".

"Глід виріс. Посадила років 5 тому маленький паросток. А зараз це – величезний кущ з колючками і ягодами", - пише в повідомленні Захарова.

Так, варто погодитися, що повідомлення в соціальних мережах викликало бурю з активних обговорень.

Також ми писали, представник Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова здивувала фотографією з померлим Йосипом Кобзоном.

Нагадаємо, безглузді відмазки Захарової не залишили жодного шансу отравителям Скрипалів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Захарова змінила стать замість іміджу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Захарова перейшла на погрози в адресу Трампа.