Австралійське місто Новий Південний Уельс накрила гігантська пилова буря.

Очевидці змогли зняти це на відео.


Ролик, що демонструє видовищне явище, виклали на YouTube і Facebook.

Як видно на відео, небо перефарбувалось в червоний колір через те, що його окутало густим пилом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще


Як стверджує автор відео, пориви вітру досягали божевільнї швидкості в 100 кілометрів на годину. Через такі сильні шквали у місті пошкоджені деякі приватні володіння.

Нагадаємо, що три землетруси атакували країну всього за півгодини

Поштовхи сталися на березі Греції.

Європейський середземноморський сейсмологічний центр (EMSC) повідомляє, що вночі, 4 листопада, біля берегів Греції відбулося відразу 3 поштовхи.

Їх потужність становить 3,5, 4,7 і 4,9 за сейсмічною шкалою.

В даний момент невідомо, чи постраждав хтось від потужних поштовхів. Однак, в результаті землетрусу острів Закінф був відрізаний від електрики. А на іншому острові, Строфадиа, в результаті підземної активності був частково зруйнований древній храм Преображення Господнього, який побудували ще в 13 столітті.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", руйнівна стихія атакувала цілу країну, десятки постраждалих, тисячі намагаються врятуватися.

Жертвами повеней стали 9 осіб. Сталася катастрфа в Йорданії, в провінції Мадаба. Про трагедію повідомляє CNN.

Також "Знай.ua" писав, що Земля на черзі: вчені пояснили смертельні катаклізми на Марсі.

Американські дослідники повідомили, що атмосферні електричні розряди сприяють утворенню солей хлорної кислоти, яка традиційно вважається небезпечною і важкою отрутою.

Наголошується, що приблизно 10 років тому один з дослідників знайшов на Марсі саме такі поклади солі у величезних кількостях, що посприяло висновку про те, що життя на червоній планеті неможлива через безліч отруйних речовин.

Більшість представників наукового світу погоджується з думкою, що більшість організмів незмінно загине від контакту з цією отрутою. Однак, на нашій планеті є група бактерій, які зуміли отримати користь навіть з такого небезпечного з'єднання.