На поверхні червоної планети був знайдений інопланетянин з «Зоряних війн»

Про це повідомляється на офіційному сайті уфолога Скотта Уоринга.

Скотту вдалося побачити два тіла. Одне з них виглядало, як людина - мав руки і ноги, в іншому ж було схоже на рептилію.

Друга істота нагадувала Уорингу знаменитного лиходія з фільму "Зоряні війни" - Джаббу Хатта. За словами уфолога, істота спочатку прийняла комфортну позу, а потім загинула.

Джабба Хатт - один з головних лиходіїв знаменитого фільму

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тому уфолог прийшов до висновку, що творці епопеї "Зоряні війни" мали деякі знання про представників інопланетних видів, а тому максимально точно втілили їх образ у фільмі.

Нещодавно уфологи змогли виявити на червоній планеті будівлі, які належать прибульцям. Структури нагадували багатокутники з поглибленнями навколо і в середині і підвищеннями по центру. Як заявляють конспірологи, побачивши подібне на Землі, ні в кого не виникло б сумнівів, що перед ними – останки древньої цивілізації. Уфологи приходять до думки, що якщо провести розкопки на Марсі, то можна знайти стародавні артефакти, які залишили інопланетяни. Наприклад, пристрої зі штучним інтелектом.

Нагадаємо: NASA заявили про ліквідацію НЛО, вчені б'ють тривогу

На офіційному сайті NASA з'явилося фото з описом, ніби в пустелі Юта впало НЛО, після його виявлення радарами космічного агенства, а потім неопізнаний літаючий об'єкт був збитий військовим вертольотом.

На фото видно, як серед пустельного пейзажу лежить дивний диск. Дивним здається те, що космічне агенство саме опублікувало фото, хоча вони завжди заперечують існування інопланетного життя.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" вчені натрапили на зонд інопланетян

Вчені з Гарварду запевняють, що потрапивший у нашу систему міжзоряний об'єкт з назвою "Оумуамуа" цілком може бути частиною інопланетного корабля.

Також "Знай.ua" писав про те, что вчені з'ясували справжнє походження загадкових статуй

Вчені змогли відтворити 3D моделі, з яких був зроблений аналіз стародавніх споруд.