У понеділок, 12 листопада, у мінському торговому центрі "Арена Сіті" обвалилася стеля.

Про це повідомила спікер Мінського міського управління МНС Ольга Мельченко, передає "БелТА".

"За попередньою інформацією, звалився стелю. Є ймовірність, що є постраждалі. Інформація надійшла від бригади швидкої допомоги", - сказала Мельченко.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Нагадаємо, у бразильському мегаполісі Ріо-де-Жанейро сталася жахлива катастрофа. У результаті сходження зсуву загинули десять людей. За інформацією рятувальників, ще дві людини вважаються зниклими без вісті.

Як писав раніше Знай.ua, вранці 10 листопада в суботу в пітерському гіпермаркеті "Лента" сталася пожежа. Площа пожежі досягла 4,8 тисячі квадратних метрів. Варто зазначити також той факт, що пізніше на площі 3,2 тисячі квадратних метрів сталося обвалення покрівлі.

Відомо, що вдалося врятувати 11 людей, які отримали травми і були госпіталізовані. Найбільше постраждав муніципалітет Нітерой. У рятувальній операції беруть участь близько 200 людей.

З повідомлень однієї з російських радіостанцій стало відомо, що осередок займання у петербурзькому гіпермаркеті міг перебувати в місцевій пекарні.

"Почалося все з гриля в пекарні, я у працівника запитав", - заявив співрозмовник радіостанції, зазначивши, що звідти вогонь перекинувся на дах будівлі.

У петербурзькому главку МНС заявили, що до теперішнього часу відкрите горіння в гіпермаркеті вже ліквідовано.

"Пожежним залишилося загасити кілька невеликих вогнищ", — уточнив представник відомства.

В результаті пожежі постраждали дві людини. Він уточнив, що постраждалий чоловік пошкодив ногу, у жінки діагностували гіпертонічний криз.

Також Знай.ua писав про те, що у палаючому гіпермаркеті в Санкт-Петербурзі стався обвал покрівлі.