У бразильському мегаполісі Ріо-де-Жанейро сталася жахлива катастрофа. У результаті сходження зсуву загинули десять людей. За інформацією рятувальників, ще дві людини вважаються зниклими без вісті.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Globo.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що вдалося врятувати 11 людей, які отримали травми і були госпіталізовані. Найбільше постраждав муніципалітет Нітерой. У рятувальній операції беруть участь близько 200 людей.

В даний момент точна кількість постраждалих невідома. За інформацією видання, причиною обвалу стали сильні дощі.

Варто нагадати, що Італію продовжує невідступно атакувати нещадна стихія, жертвами якої стали вже кілька десятків чоловік по всій країні. На італійських островах Сицилії і Сардинії оголосили червоний рівень небезпеки через негоду.

В повідомленні уточнюють, що в п'ятницю, 2 листопада, від удару блискавки в Італії загинули двоє людей - на Сардинії загинув німецький турист, ще одна людина померла в лікарні в Тренто через чотири дні після удару блискавки. В цілому протягом останнього тижня через негоду "червоний" рівень небезпеки оголошено в шести регіонах на півночі Італії. У Венето закрили чотири дороги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що потужний обвал стався в італійському регіоні Калабрія, в результаті загинули чотири людини, серед них - відомий бізнесмен. Про це повідомляє агентство ANSA. Медики, які прибули на місце події, не змогли нічого зробити.

В результаті їм довелося констатувати смерть людей. Супутник показав, як катастрофа посунула Індонезію. У числі загиблих виявився відомий підприємець у сфері охорони здоров'я Массімо Мореллі. Розслідування причин трагедії проводить управління поліції Ізола-ді-Капо-Риццуто.

Нагадаємо, жахлива повінь моментально знесла шкільний автобус, десятки загиблих.

Як повідомляв Знай.uа у Запорізькій школі сталася газова атака: сотні дітей задихаються, оголошено евакуацію.

Знай.uа писав, десятки загиблих школярів: стихія влаштувала жахливу трагедію.