Нагадаємо той факт, що вранці 10 листопада в суботу в пітерському гіпермаркеті "Лента" сталася пожежа. Площа пожежі досягла 4,8 тисячі квадратних метрів. Варто зазначити також той факт, що пізніше на площі 3,2 тисячі квадратних метрів сталося обвалення покрівлі.

З повідомлень однієї з російських радіостанцій стало відомо, що осередок займання у петербурзькому гіпермаркеті міг перебувати в місцевій пекарні.

"Почалося все з гриля в пекарні, я у працівника запитав", - заявив співрозмовник радіостанції, зазначивши, що звідти вогонь перекинувся на дах будівлі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У петербурзькому главку МНС заявили, що до теперішнього часу відкрите горіння в гіпермаркеті вже ліквідовано.

"Пожежним залишилося загасити кілька невеликих вогнищ", — уточнив представник відомства.

В результаті пожежі постраждали дві людини. Він уточнив, що постраждалий чоловік пошкодив ногу, у жінки діагностували гіпертонічний криз.

Варто нагадати, що в результаті лісової пожежі у Північній Каліфорнії загинули дев'ять людей. Про це повідомляє San Francisco Chronicle. Згоріли майже 7 тис. житлових будинків. Полум'я поширилося на більш ніж 35 гектарів. Троє пожежників поранені.

"З дев'яти жертв четверо, які були знайдені у згорілій машині, не ідентифіковані. Четверо людей були знайдені поза своїх будинків, один - всередині", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в палаючому гіпермаркеті у Санкт-Петербурзі стався обвал покрівлі. За даними рятувальників, площа обвалення склала 3200 кв. метрів. Для гасіння пожежі до вильоту готуються два вертольоти. Крім того, в російському МНС зазначили, що інформація про пожежу надійшла до них близько 08:30 за московським часом. Займанню відразу ж було привласнено третій рівень складності. Загальна ж площа загоряння вже досягла 4800 квадратних метрів.

Нагадаємо, у Криму сталася аварія, її видно навіть з космосу, горять турбіни Siemens.

Як повідомляв Знай.uа вибухи, феєрверки і сльози: на піротехнічному заводі стався пекельний вибух, без жертв не обійшлося.

Знай.uа писав, рай став пеклом: у США вщент вигоріло містечко Парадайз.