У понеділок, 12 листопада, у другій половині дня бойовики палестинського угруповання ХАМАС випустили по ізраїльській території 200 ракет.

Про це повідомила у своєму Twitter прес-служба Армії оборони Ізраїлю.

"200 ракет випущені по Ізраїлю з сектора Газа цим вечором. Сирени протиповітряної оборони продовжують звучати, поки пишеться цей твіт" прес-служба Армії оборони Ізраїлю

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Видання Jerusalem Post інформує, що було випущено близько 200 ракет, з яких 60 перехоплено системою ППО "Залізний купол". Джерела видання уточнили, що більшість ракет впала на безлюдній місцевості.

13 ізраїльтян в результаті атаки були поранені.

Відомо, що один військовослужбовець перебуває в критичному стані. Він постраждав, коли палестинська ракета потрапила в автобус, що перевозив солдатів в Кфар Аза.

Нагадаємо, в секторі Газа знову неспокійно у неділю, 11 листопада, у місті Хан-Юніс спалахнула кривава перестрілка, є загиблі і поранені. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на прес-службу ізраїльської армії.

У повідомленні говориться, що в секторі Гази, місто Хан-Юніс, армія оборони Ізраїлю провела операцію, в результаті якої один ізраїльський офіцер був убитий, а ще один отримав поранення середнього ступеня тяжкості.

В ході кривавої перестрілки загинули не менше семи терористів. Повідомляється, що один з убитих, Нор Барака, був командиром батальйону східного Хан Юніса в бойовому підрозділі ХАМАС ("Бригади Ізаддіна аль-Касама"). Ще один убитий — бойовик "Комітетів народного опору" в секторі Гази.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", обмін ударами порушив тижневе затишшя. Так стало відомо, що з сектора Газа по території Ізраїлю було випущено не менше 16 ракет. У відповідь авіація Ізраїлю завдала потужні удари. Авіаудар здійснили в ніч на суботу, 27 жовтня, передають закордонні ЗМІ.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 25 ракет були перехоплені системою ПРО "Залізний купол". Кількість ракет, випущених по Ізраїлю з території сектора Газа з вечора 8 серпня, досягла 150, з них 25 були перехоплені системою ПРО "Залізний купол".