Про "наполеонівський комплекс" Путіна давно вже ходять справжні легенди, які, проте, час від часу знаходять яскраве документальне підтвердження.

Путін
Путін

Днями у мережі було опубліковано фото, які іще раз підтверджують комплекс "кремлівського карлика", передає Telegram-канал LIBERTY PEOPLE.

Нещодавно у рамках святкування Дня поліції до Путіна привели курсантів з метою створення чергового пропагандистського фото. Курсантів, судячи зі знімку, обирали досить прискіпливо, адже неозброєним оком можна помітити, що їх зріст становить приблизно 165-170 сантиметрів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Тобто, ні на сантимент вище за "царя"!

"Путін "чипідріс"? А ось "відповідного" за розміром міністра внутрішніх справ так і не знайшли", - іронізують у соцмережах.

Нагадаємо, Володимир Путін знову змінив свій зріст на фото.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це повідомляє Хроніка.інфо.

На чергову хвилю насмішок президент Росії нарвався під час зустрічі в казахстанському місті Сариагаш.

Фото очільника РФ з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим і президентом Узбекистану Шавкатом Мірзіеевим викликало жваве обговорення в Інтернеті.

На чергове "підвищення" Путіна звернув увагу політолог Олексій Голобуцький, який на своєму Telegram-каналі, оприлюдний цікавий знімок.

Як повідомляв раніше Знай.uа, в суботу, 10 листопада, активістки міжнародного руху Femen провели біля Тріумфальної арки в Парижі акцію проти приїзду до Франції "воєнних злочинців".

Володимир Путін
Володимир Путін

Відповідні фото опубліковані на Facebook-сторінці Femen.

Варто відзначити, що міжнародний жіночий рух приурочив свою акцію до столітньої річниці закінчення Першої світової війни. Наразі вже відомо, що саме до Парижу прибудуть керівники найвпливовіших держав світу.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві, на Софіївській Борщагівці встановили пам'ятник президенту РФ Володимиру Путіну.