У суботу, 10 листопада, активістки міжнародного руху Femen провели біля Тріумфальної арки в Парижі акцію проти приїзду до Франції "воєнних злочинців".

Відповідні фото опубліковані на Facebook-сторінці Femen.

Варто відзначити, що міжнародний жіночий рух приурочив свою акцію до столітньої річниці закінчення Першої світової війни. Наразі вже відомо, що саме до Парижу прибудуть керівники найвпливовіших держав світу.

11 NOVEMBRE 2018 : UNE MASCARADE ORWELLIENNE! Aujourd'hui, nos activistes sont venues dénoncer l'hypocrisie de la...

Geplaatst door FEMEN op Zaterdag 10 november 2018

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відомо, що президент Франції запросив на святкування річниці і свого українського колегу Петра Порошенка.

Також відомо, що під час акції оголені активістки руху тримали у руках плакати з надписами: "Ласкаво просимо, воєнні злочинці" і "Війна – це мир, свобода – це рабство, невігластво – це сила". На тілах жінок були написи "фальшиві миротворці" і "реальні диктатори".

Одна із учасниць акції Тара Лакруа відзначила, що Femen виступають проти приїзду голів держав, які не поважають прав людини у своїх країнах.

"Вони прийшли, щоб відсвяткувати мир у той час, як виступають за війну".

На Facebook-сторінці Femen під повідомленням про акцію вказані хештеги з прізвищами президента Росії Володимира Путіна, президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана, президента США Дональда Трампа і прем’єра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу.

Welcome WAR CRIMINALS! En faisant référence à 1984 de Georges Orwell, #FEMEN est venue rappeler que cette cérémonie,...

Geplaatst door FEMEN op Zaterdag 10 november 2018

Разом з тим варто відзначити, що раніше у вівторок, 6 листопада, стало відомо, що трьох російських мільярдерів – Олега Дерипаску, Віктора Вексельберга і Андрія Костіна оголосили персонами нон-грату на Всесвітньому економічному форумі, який пройде в швейцарському Давосі.

Як з'ясувалося, причинами потрапляння російських бізнесменів до "чорного списку" стали введені проти них американські санкції, які викликали занепокоєння у більшості міжнародних організацій.

Також, згідно з інформацією, організатори головного економічного форуму планети не запросили президента Російської Федерації Володимира Путіна. Як стверджує джерело, це не "питання закону", організатори просто "під величезним тиском з боку США".

У той же час у Кремлі виданню заявили, що Путін і не збирався цього року на форум у Давосі. При цьому про заборону відвідування трьом російським бізнесменам у Москві нічого не чули.

Нагадаємо, Facebook жорстоко покарав Трампа за расизм.

Як повідомляв "Знай.ua", у Франції схопили групу озвірілих радикалів, сядуть надовго.

Також "Знай.ua" писав, що Макрон поставив хрест на планах Путіна і Трампа.

Активістка Femen влаштувала скандальну зустріч Порошенку на Віденському балу