У вівторок, 6 листопада, стало відомо, що популярна соціальна мережа Facebook заблокувала передвиборчий відеоролик від штабу президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа, який було випущено напередодні проміжних виборів у Конгрес США.

Так, відео, на просування якого штаб глави Білого дому витратив від 20 до 80 тисяч доларів, вважають расистським. Про це повідомляє телеканал CNN.

Так, згідно з інформацією телеканалу, в ролику йдеться про караван мігрантів, який прямує у бік кордону Мексики та США. На відео його учасники показані небезпечними злочинцями, які загрожують американцям.

6 листопада 2018 року відбудуться проміжні вибори в Конгрес США. Повністю переобирається нижня палата Конгресу США — Палата представників, а також 35 сенаторів із 100. Крім того, переобираються 39 губернаторів штатів і територій, а в ряді штатів проводяться інші місцеві вибори, зокрема вибори мерів окремих міст.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Stop The Caravan! This is about being a nation of laws. You must enter our country LEGALLY. When will it be enough? When the caravan is 100K, 500K, 2MM in size?

Geplaatst door Brad Parscale op Maandag 5 november 2018

Раніше повідомлялося, що політичний оглядач телеканалу CNN Ганна Наварро піддала жорсткій критиці і двічі назвала президента США Дональда Трампа "расистською свинею" у прямому ефірі.

"Запишіть мене в категорію тих людей, хто вважає Трампа расистом. На його думку, мексиканці — злочинці і ґвалтівники, а Сальвадор і Гаїті — ср*ні діри. Він расистська свиня!", - сказала Ганна, перебиваючи опонентів.

Нагадаємо, що рейтинг президента Сполучених Штатів Дональда Трампа напередодні проміжних виборів у Конгрес склав 39%. У той же час більше половини американців не схвалюють роботу глави Білого дому.

Як повідомляв портал Знай.uа, зустріч американського лідера Дональда Трампа і президента РФ Володимира Путіна, яка повинна була відбутися в Парижі 11 листопада, скасовано.

Також портал Знай.uа писав, що у Трампа жорстко висміяли путінські санкції проти України. Експерти вважають, що Кремль запізнився з введенням нових санкцій проти України, вони не принесуть ніякого ефекту.