Президент США Дональд Трамп заявив, що анонсована раніше зустріч з російським президентом Володимиром Путіним в Парижі, скоріш за все, не відбудеться.

Президент Дональд Трамп заявив у понеділок, 5 листопада, що він не зустрінеться з російським лідером Володимиром Путіним під час візиту до Парижу цього місяця. Проте він зазначив, що має намір провести зустріч з в Аргентині.

Про це повідомляє Reuters.

За словами глави Білого дому, він розраховує поговорити з Путіним під час саміту G20 в Аргентині, який відбудеться 30 листопада - 1 грудня.

"Ми будемо зустрічатись під час саміту G20 і, ймовірно, ми будемо проводити засідання після цього... Я не впевнений, що ми проведемо зустріч в Парижі. Напевно, ні ", - заявив Трамп.

Раніше Путін повідомив раднику Білого дому з питань національної безпеки Джону Болтону, що хочеш ще раз зустрітися з Трампом, і запропонував зробити це в Парижі. На наступний день з'явилася інформація про попереднє погодження президента США на зустріч з російським президентом 11 листопада.

Зазначимо, що в Парижі 11 листопада пройдуть заходи з нагоди закінчення Першої світової війни. Там і повинна була відбутись зустріч Трампа з Путіним, які мають взяти участь у цих заходах.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Одне з питань, яке планували обговорити лідери двох держав, це бажання США вийти з договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності.

Нагадаємо, до кінця цього року Володимир Путін і Дональд Трамп мали зустрітися два рази для ділових переговорів. Перша зустріч була запланована на 11 листопада в Парижі. Це мали бути короткі переговори. Зустріч, на якій мають обговорюватися доленосні питання, має відбутись наприкінці листопада в Аргентині.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Трампа жорстко висміяли путінські санкції проти України.

Також Знай.ua писав, адміністрація президента США Дональда Трампа відновлює санкції проти Ірану