Скандальне розслідування замаху на Президента Франції Емманюеля Макрона набирає обертів.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на телеканал BFM TV.

У повідомленні йдеться, що у Франції затримали шість осіб, які імовірно планували напад на президента Емманюеля Макрона.

Повідомляється, що затримання відбулося вранці у вівторок, 6 листопада, у департаментах Ізер, Іль і Вілен і Мозель. Операція по затриманню зловмисників була організована співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки Франції.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наголошується, що затримані дотримувалися радикальних поглядів. Іншої інформації про імовірних нападників поки немає.

Нагадаємо, глава Сполучених Штатів Дональд Трамп робить все можливе, аби максимально "вивести з ладу" уклад Європейського Союзу, при цьому не привертаючи до власної персони занадто багато уваги. Одним з найбільш радикальних кроків - пропозиція, що надійшла французькому президентові Еммануелю Макрону.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Так, американський лідер запропонував політику вийти зі складу Європейського Союзу, а замість цього укласти двосторонню взаємовигідну угоду.

Як писав раніше Знай.ua, зустріч американського лідера Дональда Трампа та президента РФ Володимира Путіна, котра повинна була відбутися у Парижі 11 листопада, скасовано.

Дональд Трамп та Володимир Путі
Дональд Трамп та Володимир Путі

Це підтвердили не тільки перші особи США, а й представники Кремля, зокрема, речник Путіна Дмитро Пєсков:

"В Парижі, дійсно, швидше за все грунтовної зустрічі не вийде. Графік багатостороннього заходу, присвяченого 100-річчю закінчення Першої світової війни, не дозволяє таку зустріч провести", -заявив він.

За його словами, президенти нібито у будь-якому випадку обговорять можливість зустрічі у повному форматі, а її перенесення "не стосується розбіжностей між країнами".

Також Знай.ua писав про те, що на референдумі про незалежність, острівна держава Нова Каледонія проголосувала за те, щоб залишитися у складі Франції.