Відома американська блогерша Ліллі Сінг, на канал якої підписано більше 14 мільйонів чоловік, повідомила про тимчасовий відхід з YouTube.

Про це повідомляють ЗМІ.

В останньому відео дівчина розповіла, що бере велику паузу у виробництві роликів.

"Я збираюся бути з вами справжньою. Я морально, фізично, емоційно і духовно виснажена", - заявила Сінгх.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сама блогерка розповів, що безперервно просувала свій канал на YouTube цілих вісім років і ця робота приносила ще донедавнього часу багато радості. Проте останнім часом блогерка поскаржилась на надто велику тяжкість роботи.

Дівчина також відзначила, що до останнього моменту не хотіла покидати мережу, проте все ж наважилась на такий крок, адже повністю втратила радість від життя. Тим більше їй не подобалися ролики, яке останнім часом виходили на каналі.

"Я могла б бути щасливішими. Зараз я не зовсім щаслива. Я не відчуваю себе повністю психічно здоровою. Мені потрібно вирішити багато питань, і я не можу постійно закачувати контент", - поділилася Сінгх.

Разом з тим варто відзначити, що популярна російська телеведуча, блогер, журналістка, а тепер і письменниця Альона Водонаєва показала обкладинку своєї нової книги, яка отримала провокаційну назву "Гола".

36-річна знаменитість опублікувала знімок нової книги в своєму Instagram. Слоган книги свідчить "Правда про те, як бути справжньою жінкою".

На обкладинці "Голої" російська телезірка позує повністю оголеною, що не могли залишити без уваги шанувальники Водонаєвої.

"Дуже сміливо!", - зазначили вони в коментарях.

"Моя ГОЛА книга. Вчора вона пішла в друк... Скоро і я, і ви побачимо її. Мені здається, я розплачуся, взявши її в руки в перший раз. У цій біблії для жінки дуже багато букв, тому приготуйтеся її ЧИТАТИ! Вона про все, дівчатка, про життя, про нас і про чоловіків звичайно ж. І ще. Я спеціально зробила її доступною, для того, щоб будь-яка дівчина змогла дозволити собі її і ПОЧУТИ мене! Через пару тижнів "ГОЛА. правда" з'явиться у ВСІХ книжкових магазинах, і замовити її можна буде у будь-яку точку світу ( активні посилання, а так само посилання на передзамовлення ловіть в сторіс ) У добрий шлях, моя дитинко"

Нагадаємо, Єфросиніна перетворилася на фатальну жінку.

Як повідомляв "Знай.ua", Бузова поплатилася за обман, заява вже в поліції.

Також "Знай.ua" писав, що українцям показали "ідеального" президента.

YanGo. Зе Интервьюер