Хто сказав, що дружити можна лише з милими пухнастиками? Деколи дикі тварини бувають ласкавіше, ніж домашня тваринка. І історія цього хлопчика тому доказ. Природно, не варто зараз зриватися з місця і бігти в зоопарк обійматися з тигром. Але прочитати цю цікаву історію не завадить.

Так 7-річний хлопчик з Індії Девіша Адивасі завів дивовижну дружбу з кобрами. Весь свій час маленький Девіша проводить з кобрами. Він грається, їсть, спить і навіть приймає ванну в компанії смертельно небезпечних плазунів, пише The Mirror.

Рідкісна і небезпечна дружба почалася ще чотири роки тому, коли дитині було лише три роки. Його батьки були шоковані таким спілкуванням, проте нічого не могли вдіяти.

"Ми пробували все, щоб уберегти його від змій, – каже батько хлопчика. – Пояснили йому, що змії не повинні бути друзями, і це небезпечно. Але він нас не слухає. Чотири роки тому Девіш прокинувся від сну про змій, ми не надали цьому значення, але вранці він біг в джунглі і повернувся з двома варанами", – згадує чоловік.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Хлопчик не тільки спілкується зі зміями, але і доглядає за своїми вихованцями: молоком поїть, годує. Вони, у свою чергу, відповідають Девішу відданістю, і не дають в образу.

Можливо, це дивна дружба триватиме все життя і хлопчик-заклинатель не постраждає від своїх приятелів.

Зазначимо, це не одиничний випадок. Дружбу між змією і людиною підтвердила ціла сім'я. Так у в'єтнамській провінції Тханьхоа трирічний хлопчик прокотився на гігантському пітоні. Сім'я дитини протягом чотирьох років тримає змію в якості домашньої тварини. У день, коли було знято відео, в Тханьхоа йшов дощ: вода затопила двір, куди пітона пустили "пограти і розслабитися"

На фото, що з'явилося в інтернеті, дитина в присутності дорослих сидить на спині шестиметрового плазуна.

Нагадаємо, на жителя Таїланду напав двометровий пітон, який ховався в офісному туалеті і вкусив нещасного за "цікаве місце".

Як повідомляв портал "Знай.uа", у кенійському заповіднику Масаї-Мара удав проковтнув здоровенну гієну на очах у туристів. Чоловік з туристичної групи, нідерландець Джос Баккер, встиг зняти страшну картину на відео.

Також "Знай.uа" писав, на Кубі в місті Пінар-дель-Ріо завзятий рибалка Освальдо Лопес Ромеро, як завжди відправився накопати черв'яків для рибалки, проте цього разу замість наживки чоловікові попалося щось дивовижне.