На Сирію обрушилися авіаудари міжнародної коаліції проти терористичного угрупування "Ісламська держава", 43 людини загинули

Заявляє AFP з посиланням на Сирійську обсерваторію з прав людини.

"Сирійська обсерваторія з прав людини повідомила, що 17 дітей було серед убитих 36 членів сім'ї джихадистів, які загинули в селі Абу-гун провінції Дайр-ез-Заур поблизу іракського кордону", - стверджується в заяві.

Близько семи загиблих не вдалося ідентифікувати, а тому невідомо, цивільні це або ж терористи ІДІЛ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як зазначалося, у жовтні США керувала коаліцією, завдяки якій були знищені 22 джихадиста біля річки Євфрат у іракського кордону. Це був один з останніх сирійських анклавів.


Нагадаємо, Штучний інтелект почав війну з Ісламським державою


Корпорація Facebook повідомила про застосування штучного інтелекту для ефективного усунення записів, які містять пропагандистську інформацію про діяльність ІДІЛ та інших заборонених організацій. Тепер цим будуть займатися не служба підтримки, а нейромережа, яка, швидше за все, буде шукати порушення правил соцмережі за ключовими словами, або ж фото.

штучний інтелект
штучний інтелект

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Міністр оборони Ізраїлю подав у відставку через перемир'я з ХАМАС

Після того, як Ізраїль досяг домовленості з палестинським рухом ХАМАС про припинення вогню, міністр оборони країни Авігдор Ліберман заявив, що йде з посади.

Авігдор Ліберман

Міністр також заявив, що більше не може виконувати свою роль в Кабінеті міністрів Ізраїлю. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Jerusalem Post.

Також Знай.ua писав про те, що Бойовики зрешетили переповнені автобуси з християнськими паломниками: десятки загиблих і поранених

В Єгипті в губернаторстві Мінья обстріляли автобус з коптськими паломниками. В результаті інциденту загинуло щонайменше 7 людей, ще 14 отримали поранення. Про це повідомляє Reuters.

Наголошується, що в автобусі перебували християни Коптської православної церкви, які прямували в монастир св. Самуїла Сповідника. Серед них були діти.

Відповідальність за напад взяли на себе ІДІЛ.