У російському Брянську під час відкриття нового продуктового магазину утворилася дика тиснява через дешеву докторську ковбасу.

Так, перед торговою точкою з раннього ранку панував неабиякий ажіотаж, пише "МегаТюмень".

Причиною, що викликала стовпотворіння, стала докторська ковбаса по 79 рублів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Пенсіонери активно штурмували прилавки, чим викликали уїдливі коментарі деяких користувачів соцмереж.

"Дикуни!" - пишуть вони.

Раніше ми писали, що у зв'язку із закриттям, в одному з будівельних гіпермаркетів Санкт-Петербурга оголосили небувалі знижки. Проте охочих купити змішувачі та шпалери з 50% знижкою виявилося більше, ніж самих товарів. Коли в магазині залишився останній унітаз, його володаря вирішили виявити поєдинком. Про це повідомляє Telegram-канал "Hue".

Очевидці розповіли, що інцидент стався ввечері 27 лютого. У магазині залишилися товари зі знижкою. А деякі і зовсім опинилися в єдиному екземплярі. Серед них була зламана плитка і унітаз. Як у результаті чоловіки розділили свою здобич - не відомо.

"Це гідні нащадки великої російської інтелігенції. Тільки в Пітері, в культурній столиці, люди могли влаштувати мордобій через унітаз. Останній. Ні, не останній у Всесвіті. Просто конкретно цей йшов зі знижкою. Бійку за горщик намагалися припинити продавці, так собі виходило", - передає Telegram-канал.

Також ми повідомляли, що в найближчі два тижні рубль буде балансувати на межі падіння, а після новорічних свят майже гарантовано відбудеться новий обвал. Про це повідомляє "Лента" з посиланням на заступника директора аналітичного департаменту "Альпарі" Анну Кокореву.

Нагадаємо, "Comedy Club" висміяли пафос Путіна навколо Кримського мосту.

Знай. ua писав, королеву засікли у вбранні від українського бренду, модниці кусають лікті від заздрощів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", фанати поглумилися над Павлом Волею і Харламовим.