Мрія кожного британського артиста хоча б раз виступити на сцені одного з престижних театрів Лондона. Звичайно ж, пробитися на велику сцену вдається лише найвідомішим та найулюбленішим. Утримання історичних будівель щорічно обходиться в сотні фунтів стерлінгів, точно так само і створення нової постановки.

Викладач інституту мистецтв у Лондоні Майкл Спенсер розповів про те, наскільки складно працювати актором у Британії.

"Роботу знайти складно. Число акторів, які задіяні у виставах, в певний період часу дуже мало, тому важливо урізноманітнити можливості", - Майкл Спенсер.

Театр Глобус, Англія

Чим же займаються актори-початківці? Одна з лондонських театральних студій вирішила розширити рамки сцени. Тепер артисти можуть виступати прямо в приватних квартирах і офісах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нову театральну студію заснували три випускника Кембриджа, вони просувають ідею театру класу "люкс".

Одна з засновниць студії Мелані Фуллбрук розповіла про особливості "театру на дому".

"Є ексклюзивний ринок. Наприклад, це люди, які люблять розваги. У них великі будинки, в яких вони проводять багато часу і достатньо грошей. Чому б не запросити друзів у вівторок ввечері і не подивитися спектакль?", - Мелані Фуллбрук.

За один подібний спектакль студія бере близько 5000 тисяч фунтів стерлінгів (більше 600 тисяч доларів).

Нагадаємо, Елізабет Грант, Деметрія Джин Гайнес, Кетерін Elizabeth Hudson… хто всі ці люди? Знайомимося з голлівудськими зірками, про яких ми, здавалося б, знаємо все!

На самому початку своєї кар'єри, ще до зустрічі з Брюсом Віллісом, Деметрія була одружена з маловідомим актором Фредді Мура. Вони прожили в шлюбі всього чотири роки, а коли розлучилися, більше не згадували один одного. Спочатку Демі хотіла повернути собі дівоче прізвище, але продюсери відрадили її.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", українці побачать найвідомішого Шерлока сучасності.
Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Шерлок перевтілився в геніального винахідника.