Китайська влада вирішила боротися з порнографією найпростішим, і в той же час дієвим способом. Кожному, хто виявить контент 18+ в Мережі або інших джерелах, з початку грудня заплатять вже 600 000 юанів, що еквівалентно 86 000 доларам або 5,7 мільйонам рублів. Зараз ця сума вдвічі менше.

Крім фільмів для дорослих, у Китаї заборонено ще дещо – все антидержавні публікації, які можуть підірвати суспільний устрій чи національну єдність. Крім того, вам заплатять, якщо ви "настукаєте" на того, хто поширює державні секрети.

Відповідну інформацію оприлюднила адміністрація кіберпростору КНР, яка є відповідальною за завісу цензури в країні. Згідно з новими правилами, онлайнові платформи до кінця листопада будуть зобов'язані збирати і зберігати інформацію про користувачів, в тому числі утримання їх листування, мережеві адреси і дані про пристрої, які використовуються для доступу до інтернету. Зібрані дані можуть запросити правоохоронні органи або сама адміністрація кіберпростору.

Так, в 2017 році китайська соціальна мережа Weibo обіцяла виплачувати за 200 юанів користувачам, які протягом місяця знайдуть 200 незаконних записів і поскаржаться на них. Найактивнішим донощикам обіцяли видати iPhone і iPad.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, раніше писав про дівчину, яка заробляє на життя, знімаючи незвичайні відео. Дехто навіть звинувачує її в тому, що вона створює фетиш-контент.

Британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. До такого формату блогу дівчину підштовхнув трагічний випадок в сім'ї. Її братові Джеймсу діагностували пухлину головного мозку. У пошуках ліків від стресу вона натрапила на ASMR-запису. Пізніше вона вирішила допомогти іншим боротися з депресією.

Також раніше ми повідомляли, що кримська модель Playboy показала, що у неї під спідницею – фото тільки для дорослих! Пишногруда модель Playboy Ірина Іванова, яка є уродженкою українського Криму, а саме Феодосії, часто публікує у соцмережі свої відверті фотографії. Відзначимо, що зараз дівчина змінила окупований Крим на США. А голі знімки вона демонструє в Instagram.

Відомо, що Ірина разом з батьками переїхала із Криму в Америку, коли їй було 16. Зараз їй 24, вона – студентка Університету Арізони, планує отримати ступінь магістра економічного управління. Щоправда, популярність і гроші їй забезпечила зйомка в журналі Playboy, редакцію якого вона покорила своїм значним бюстом.