Чого тільки не побачиш у дикій природі. І тварин, які ведуть себе як люди, і дивних мутантів, і жорстоких сцен розправи та насильства серед чотириногих, яким чуже уявлення про людяність. Але ще більшого трешу довелося надивитися мисливцеві з штату Кентуккі, США, який підстрелив оленя, що проносив труп на своїх рогах декілька тижнів. На щастя, труп не людський і не весь – в рогах у тварини застрягла голова іншого оленя, пише видання USA Today.

Голова була почорнілою і напіврозкладеною, розповів співробітник департаменту дикої природи і рибних ресурсів штату Кентуккі Тоні Данкер (Tony Dunker). Мабуть, ця голова належала іншому самцю, з яким олень вступив в осінні бої за територію або самку.

Відомо, що шлюбний період у оленів триває протягом всієї осені. В цей період вони особливо агресивні – нападають на інших самців за право продовжити рід з обраною самкою. Найчастіше, ці поєдинки закінчуються смертельно. Данкер припустив, що під час поєдинку один з оленів загинув і застряг на рогах у свого вбивці, а той, у свою чергу, тинявся з трупом родича кілька тижнів, поки в результаті природного розкладання голова не відокремилася від тулуба. Видовище, прямо скажемо, не для слабкодухих. І ось у такому вигляді олень-переможець попався мисливцю, який його застрелив.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Київський зоопарк показав реакцію тварин на перший сніг.

Також ми повідомляли, що пес зганьбив величезного хижака на очах у його самки – такого хижак точно не очікував.

В Африці собака зуміла до заціпеніння налякати лева на очах у його ж самки. Відео було опубліковано виданням Daily Mail.

Ролик зняли в Танзанії. На ньому хижі тварини підходять до собаки, що голосно гавкає і привертає їх увагу. Оператор говорить, що поки їх не відвернув гавкіт, хижа парочка злучалася.

Раптом пес атакує лева. Здивований хижак поступається лютим атакам гавкаючого противника і відходить назад. Зрештою пес перестає цікавитися левом і йде геть. Самка ж все це час ігнорувала змагання двох тварин.

Нагадаємо, В Африці живе найкровожерливіша кішка на планеті

Чернонога кішка, яка живе в Африці, є найбільш смертоносною кішкою на Землі.

Зовнішність цих тварин оманлива - воно має симпатичну округлу мордочку і плямисте забарвлення. Доросла тварина важить 1-3 кг, а довжина її тіла не більше 52 див. Незважаючи на це, це невелика тварина за одну ніч вбиває більше здобичі, ніж леопард за шість місяців.