У Росії передчасно помер один із соратників глави Кремля Володимира Путіна.

За інформацією, мова йде про Олексія Клешка, який був першим віце-спікером законодавчих зборів Красноярського краю і за сумісництвом депутатом від "Єдиної Росії", - пише Politeka.

Як відзначили в прес-службі парламенту Красноярського краю, тіло 48-річного віце-спікера було виявлено 19 листопада поруч з його будинком по вулиці Декабристів в центрі міста. Про причини смерті наразі не повідомляють, але ця смерть викликає чимало запитань та підозр.

За попередньою версією, Клешко випав з вікна 12-го поверху.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Слідство не виключає, що високопоставлений регіональний політик міг сам звести рахунки з життям. Наразі правоохоронці проводять всі необхідні експертизи.

Варто також додати, що це не перший випадок гучної загибелі соратників президента РФ у Красноярському краї. Навесні минулого року на вулиці Декабристів у Красноярську і в тому ж самому будинку, під яким знайшли Клешка, загинув віце-мер Красноярська Юрій Паригін. Смерть настала від падіня чиновника з 17-го поверху.

Нагадаємо, 17 листопада стало відомо про смерть легенди 90-х, співака Євгена Осіна. Його тіло знайшли у власній квартирі в Москві.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Росії не стало знаменитого актора, зірки фільму "Тихий Дон" Сергія Юртайкина.

Також Знай.ua писав про те, що на 81 році не стало знаменитого композитора, артиста Ігоря Лученока. Народний артист республіки Білорусь і СРСР помер після страшної хвороби.