Президент країни-агресора Володимир Путін поставив перед оборонно-промисловим комплексом надзавдання: виробляти "розумні" боєприпаси, а не "болванки".

На нараді з представниками ОПК Путін зажадав, щоб оборонно-промислові підприємства оптимізували процес виробництва високоточних боєприпасів і забезпечили достатню їх кількість для потреб армії. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як видно, щось пішло не так з фінансами на озброєння РФ, оскільки президент країни-агресора задумався над економією. Він заявив, що потрібно чітко розрахувати, яка кількість ракет і боєприпасів необхідна для того, щоб російська армія і флот могли "гарантовано виконати свої завдання".

Крім того, Путін зажадав, що вся продукція була "розумною".

"Продукція повинна бути сучасною, високої якості. Потрібні, звичайно, не горезвісні "болванки", а "розумні", високоточні боєприпаси, які підвищують можливості як діючих, так і перспективних систем озброєння. І потім - на що звертаю увагу - істотно економлять фінансові кошти", - сказав Путін.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На його думку, застосовуючи сучасні боєприпаси, Росія зможе використовувати дешеві системи озброєння.

Нагадаємо, США готові знищити російську зброю, яка виробляється агресором попри підписання Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дії.

Про це повідомила постпред США при НАТО Кей Бейлі Хатчінсон. Вона заявила, що розвідка США володіє даними про те, що Кремль продовжує таємно створювати заборонену договором зброю, зокрема спеціальні системи крилатих ракет. Більше того представник США зазначила, що країна готова нанести удар ще до того, як російська зброя буде готова до застосування.

Як повідомляв портал Знай.ua, Росія "реанімувала" найстрашнішу зброю СРСР

Також Знай.ua писав про те, що зберігають в своєму арсеналі війська РФ та США.