В Лос-Анджелесі американець, який отримав прізвисько "ресторанний шахрай", засуджений до 120 днів в'язниці і трирічного випробувального терміну.

45-річний Пол Гонсалес запрошував жінок, з якими познайомився в мережі, ресторани, проводив з ними романтичну вечерю, а потім переховувався, не заплативши при цьому за замовлення, передає Бі-бі-сі.

Як випливає з даних звинувачення, з травня 2016 року по квітень 2018-го він «обхитрив» не менше 10 жінок, а сукупний борг по рахунках в ресторанах склав 950 доларів.

Як повідомляє канал Сі-бі-ес, "ресторанний шахрай" замовляв страви з креветок, а також м'ясні стейки.

Вісім з його жертв зобов'язані були платити за рахунками самостійно, а в двох інших випадках ресторани повністю покривали вечеря зі свого рахунку.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Суд заборонив шахраєві користуватися сайтами для знайомств, а також подібними мобільними додатками.

Одна з потерпілих, яка просила не називати її імені, повідомила в інтерв'ю, що у в'язниці йому доведеться ставитися до їжі по-іншому. "Йому не треба більше турбуватися про їжу. Тепер його будуть годувати три рази на день", - каже жінка.

У минулий вівторок Гонсалесу були пред'явлені звинувачення в шахрайстві і дрібних крадіжках, але "ресторанний шахрай" не визнає свою провину.

Нагадаємо, "Ой, переплутали": українські копи помилково викрали і побили хлопчика

Близько 18:00 мама попросила 16-річного Олексія забрати молодшого брата з тренування. Але до спортшколи хлопець так і не дійшов. Сусіди подзвонили батькам і розповіли, що їх сина кинули в авто чоловіка в цивільному і відвезли в невідомому напрямку, повідомляє ТСН.

поліція
поліція

Чоловіки були в цивільному і хлопець, який йшов по вулиці, подумав, що його хочуть пограбувати. Тому щосили побіг від переслідувачів, але вони його наздогнали.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Злочини проти людства: Нюрнберзький процес визнав агресію найтяжчим злочином

20 листопада 1945 розпочався міжнародний Нюрнберзький процес над групою головних нацистських військових злочинців, всього через пів року після капітуляції 3-го Рейху.

Також "Знай.ua" писав про те, що $150 тисяч за застреленого сина: Каньє Уест заплатив кругленьку суму сім'ї охоронця