Російські середні школи обзаведуться психологами, які будуть допомагати вчителям. З такою пропозицією до міністра освіти Ольги Васильєвої виступила голова Національного батьківського комітету (НРК) Ірина Волинець.

"У зв'язку з високою психологічним навантаженням вчителів і випадками агресивної поведінки вчителів по відношенню до школярів прошу вас розглянути можливість впровадження федеральної програми "Психолог для вчителя" та установи посади психолога для педагогічного складу шкіл" наводять росЗМІ слова керівника НРК.

Як заявляє Волинець, психологи допоможуть підготувати учительський склад до роботи з дітьми, які мають гіперреактивністю і дефіцитом уваги.

При цьому процес взаємодії з психологом вона пропонує включити в робочий час вчителя.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Дана міра дозволить послабити напруженість у сфері шкільної освіти і підвищить сприятливі умови для роботи вчителів і навчання російських школярів" додає Волинець.

Нагадаємо, Жорстокість або дисципліна: як карають школярів в європейських країнах

Всі країни Європи вважаються розвиненими і цивілізованими. Незважаючи на це, тут практикують покарання школярів. І самі різні.

велика Британія – одна з країн, яка прославилася саме тілесним покаранням. У 2011 році представники консервативної партії скасували заборону такого роду покарань. Вони мотивували це тим, що сучасне покоління занадто багато проводить в Інтернеті і за гаджетами. І воно зовсім розперезалося і не стежить за тим, як себе веде.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "Ой, переплутали": українські копи помилково викрали і побили хлопчика

Близько 18:00 мама попросила 16-річного Олексія забрати молодшого брата з тренування. Але до спортшколи хлопець так і не дійшов. Сусіди подзвонили батькам і розповіли, що їх сина кинули в авто чоловіка в цивільному і відвезли в невідомому напрямку, повідомляє ТСН.

школяр
школяр

Чоловіки були в цивільному і хлопець, який йшов по вулиці, подумав, що його хочуть пограбувати. Тому щосили побіг від переслідувачів, але вони його наздогнали.

Також Знай.ua" писав про те, що Слабоумство і відвага: двоє школярів викрали трактор, а потім і літаків. І успішно пролетіли 24 кілометри