В результаті страшної аварії яхти на озері Вікторія в Уганді, загинули щонайменше 13 осіб. Доля ще 60 людей залишається досі невідомою.

Цю інформацію повідомляє The Guardian.

Прогулянкове судно пішло на дно в частині озера, яка належить Уганді. На борту яхти перебувало 120 чоловік, 70 з яких, на щастя, врятовані. 39 людей вважаються зниклими безвісти.

Рятувальники працюють незважаючи на час доби. Видання повідомляє, що на даний момент пошуково-рятувальна операція продовжена.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

На борту яхти перебував принц Уганди Дауді Васайя - рідний брат правлячого монарха цієї країни, а також зірки місцевого шоу-бізнесу. Африканському принцу вдалося врятуватися, його життю нічого не загрожує.

Місцеві жителі розповіли, що яхта перекинулася неподалік від найбільшого острова на озері Укервея. Компанія місцевої еліти і "золотої молоді" вирушила туди на пляжну вечірку.

Озеро Вікторія

Нагадаємо, що у східній частині анексованого Росією Кримського півострова, під самою Керчю, затонула російська баржа з зерном. Про подію йдеться в прес-центрі Міністерства надзвичайних ситуацій Росії, втім, не уточнюючи, коли конкретно це сталося. Повідомляється, що зерно везли з РФ до Криму однак на виході з Керч-Єнікальського каналу баржа пішла під воду.

Затоплення баржі сталося на глибині 10 метрів в 600 метрах від берега на ділянці схід від мису Хроні та північніше мису Борзовка.

Раніше "Знай.uа" писав – яка країна, такі і пірати. Тупі росіяни потопили теплохід.

В Ямало-Ненецькому автономному окрузі зловмисники, які представилися журналістами і співробітниками "Роснефти", вирішили вкрасти кілька барж, які були під охороною козацького товариства. Злодії повідомили, що їм потрібно відбуксирувати баржу. Вони це зробили і тієї ж ночі вирішили викрасти ще, але у них затонув теплохід-буксир.

До речі про Путіна. Тут "Знай.uа" з'ясував справжню природу його нещодавнього гучного візиту в аптеку Санкт-Петербурга.