На днях з'явилась новина, що Москві працювала і процвітала приватна клініка, де, пропонували дуже специфічну послугу - хірургічну операцію, відому як "жіноче обрізання". Кому спало на думку в 21 столітті проводити таку варварську процедуру?

Про це пишуть російські ЗМІ.

Суть віроломного втручання в природу жіночого тіла полягає у видаленні клітора, а в деяких випадках статевих губ. Причому, як повідомили в самій клініці, дана послуга дозволяє провести це дівчаткам віком 5-12 років.

Історія цієї процедури

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


Насправді, дику процедуру позбавлення дам статевого потягу і задоволення від сексу, всупереч популярній думці, придумали не радикально-ісламістськи налаштовані араби і навіти не в ізольованих африканських племенах. Перші згадки "жіночого обрізання" сягають часів інків, які, видаляючи клітор і статеві губи, позбавляли невинне жіноче тіло вмістилища вродженого пороку і бруду. Таким чином предки "застраховували" дівчат від первородного гріха. Пояснювалося це будовою жіночих статевих органів: мовляв, клітор символ чоловічого початку в жінці, представлений в місцевій міфології хвостом скорпіона, а чоловіче начало — хвіст дракона — вважалося життєвою силою Творця.

Такі традиції існували в Давньому Єгипті та в арабських країнах.

Крім того, у США до 20 століття клиторидэктомия і видалення капюшона клітора практикувалися в якості методів "лікування" мастурбації у жінок.

Хоча насправді офіційна релігія не приймає даний обряд.

У Росії практика калічать операцій на жіночих геніталіях зафіксована в Дагестані, де скандал вибухнув кілька років тому, після публікації правозахисниками доповіді про цілі райони, де звичай носить обов'язковий характер, і, як недавно виявилося, в Москві.

Нагадаємо, історики показали найбільш дикі сексуальні традиції світу.

Як повідомляв портал Знай.ua, лікарі розповіли про найкумедніші випадки з пацієнтами та курйози на гінекологічному кріслі.

Також Знай.ua писав про те, що у російських дисадках заборонили дітям на новорічні ранки одягати популярні протягом десятиліть костюми. У чому справа?

Дивіться: Варварські обряди. "Жіноче обрізання"