Звання “Краща акторка року” отримала американська співачка Леді Гага за роль у фільмі “Зірка народилася”. Вона зіграла в парі з Бредлі Купером, який також став режисером стрічки.

Так високо її роботу оцінила Національна рада кінокритиків США, пише CNN.

“Співачка Леді Гага стала найкращою актрисою за головну роль у фільмі "Зірка народилася", в якому зіграла з актѐром Бредлі Купером, який одночасно став режисером стрічки ", - йдеться в повідомленні Національної ради кінокритиків США.

Фільм “Зірка народилася” – це ремейк мюзиклу 1937 року. Купер зіграв популярного кантрі-співака, а Леді Гага – молоду виконавицю, яку він опікає. Між ними зав’язується роман. В Україні прем’єра картини відбулася 4 жовтня.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За цю роботу Бредлі Купер також отримав нагороду “кращий кінорежисер”. Кінокритики відзначили його свіже та сучасне бачення легендарного мюзиклу 20 ст разом із майстерністю втілення задуманих ідей.

Раніше “Знай.ua” писав, що 20 листопада в Нью-Йорку, відбулася щорічна церемонія нагородження міжнародної премії International Emmy Awards, яку ще називають "телевізійним Оскаром".

Нагадаємо, Леді Гага посіла п’яте місце у списку найбагатших співачок світу за версією Forbs з доходом 50 мільйонів доларів.

Знай.ua” писав, що Леді Гага порадувала фанатів несподіваною новиною - зовсім скоро вона вийде заміж.