У Франції терміново евакуюють людей біля будівлі одного з банків. У відділенні фінустанови LCL жінка забарикадувалась та погрожує підірвати себе та все навколо.

Про це повідомляють Telegram-канали.

Інцидент стався в комуні Алес департамента Гар.

Банк оточила поліція, людей евакуюють. Усі подробиці з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Хто ця жінка та чого вимагає, наразі не відомо.

Повідомляється, що співробітників банку встигли вивести, з ними займаються психологи.

Дивіться: Відео з місця подій у Франції

Київський вокзал оточила поліція, всіх терміново евакуювали

У середу, 28 листопада, на Центральному вокзалі у Києві поліція шукала бомбу. Надійшов анонімний дзівнок про замінування.

Вхід перекрили. Станом на 13:10 інформацією про те, чи дійсно є загроза не відомо. Пізніше з'ясувалося, що близько 13:00 в ДСНС надійшло повідомлення про пожежу. На місці також працювали вибухотехніки.

Додамо також, що на початку листопада до поліції надйшов дзвінок з інформацією про нібито мінування десятка українських аеропортів. Після перевірок з'ясувалося, що життю та здоров'ю пасадирів нічого не загрожує. Також вдалося встановити, що дзвінки надходили з територіїх іншої держави.

Нагадаємо, у Китаї сталась трагедія біля великого підприємства. Внаслідок потужного вибуху поблизу хімічного заводу в північній провінції Хебей постраждало півсотні людей, з яких 22 загинули на місці.

Як повідомляв портал Знай.ua, харківська поліція отримала повідомлення про замінування одразу двох шкіл. Дітей терміново евакуювали. Всього у навчальних закладах на той момент перебувало близько півтисячі дітей.

Також Знай.ua писав про те, що у київському метро затримали чоловіка з гранатометом і боєприпасами в рюкзаку.

Дивіться: У Львові "замінували" одразу 9 бізнес-центрів