Президент Франції Еммануель Макрон прибув в Буенос-Айрес, щоб взяти участь в саміті "Великої двадцятки". Однак на нього чекав неприємний сюрприз - Макрон з подивом для себе виявив, що його ніхто не зустрічає біля трапу літака.

Відео курйозу оприлюднив портал Infobae.

Якийсь час президент і його дружина навіть не покидали літак, але зрештою вирішили нікого не чекати. Спустившись по трапу, Макрон не побачив ніяких офіційних осіб. Біля літака були лише службовців аеропорту. Та президент Франції не розгубився і привітався з ними, після чого пройшов по червоній доріжці.

Першою офіційною особою, яка зустріла Макрона, була віце-президент Аргентини Габріела Мікетті. Однак, це сталося тільки тоді, коли глава держави підходив до автомобіля. Причиною всьому стала плутанина з протоколом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, в мережі з'явились перші фото з полів саміту, які демонструють зганьбленого Трампом Путіна. На всіх кадрах, де пересікаються обидва президенти, Путін стоїть з сумним обличчям, а Трамп його показово ігнорує.

Під час церемонії фотографування на полях саміту G20 російський президент Володимир Путін піднявся на подіум раніше американського колеги, але Трамп пройшов повз нього. Пізніше, в залі першого пленарного засідання, Володимир Путін привітався з принцом Саудівської Аравії, але Трампа вітати не став, що анітрохи не збентежило главу Білого дому.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дональд Трамп розчарувався в синхронному перекладі під час вітальної промови аргентинського колеги Маурісіо Макрі в ході саміту G20 і викинув приймач.

Також Знай.ua писав, президент США Дональд Трамп скасував майбутню зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним, яка повинна була відбудуться в Аргентині.