У Росії відбуваються масові скасування виступів відомих гуртів. У ЗМІ з'явилася інформація, що це відбувається не просто так. Правоохоронні органи склали неформальний перелік виконавців, чиї концерти вважаються “небажаними”, а тексти пісень можуть нести екстремістський характер і вимагають ретельної перевірки.

За кілька минулих тижнів в РФ було скасовано величезну кількість виступів. У число “потерпілих” увійшли Хаскі, Элджей, Френдзона, IC3PEAK, і цілий ряд менш відомих груп. Шанувальники не змогли почути улюблених виконавців в Саратові, Ярославлі, Нижньому Новгороді та інших великих містах.

Зриви відбувалися через те, що концерт-холи, які готувалися прийняти концерти, раптово відмовлялися в останній момент. За повідомленнями джерел, це відбувалося із-за тиску з боку поліції, Центру “Е“ і ФСБ. Ті ж джерела стверджують, що причиною появи “чорного списку” стали теракти за участю підлітків, які відбулися за останні два місяці. Зокрема, мова йде про вибух в будівлі ФСБ в Архангельську і розстріл студентів у Керчі

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Росії вчать важких підлітків стріляти – і змушують стріляти по фотографії американського генерала.

Росія – остаточно і безнадійно хвора країна. І врятує її "ампутація" Путіна – невідомо. Ненавистю у них просякнуті навіть діти. Так, в Єкатеринбурзі школярам під час змагань дали постріляти з гвинтівки з фото генерала з США Роберта Скейлза. Цікаво ще й те, що ці "змагання" влаштував так званий благодійний фонд "Сприяння безпритульних", який також займається "патріотичним вихованням" важких підлітків. Про це стало відомо з повідомлення порталу 66.ru.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Син розповів, що разом з мішенями у тир принесли фото американського генерала, організатори назвали його ворогом народу і розстріляли, заявила мама одного з підлітків, що взяли участь у змаганні, Марія Яміна. — Це взагалі нормально? Навіщо це потрібно моїй дитині? Чому не запитали у нас дозволу?"

Увага! Відео містить ненормативну лексику (18+)

Нагадаємо, "велика сімка" закликала Росію відпустити українських моряків, незаконно захоплених у полон під час Керченської інциденту 25 листопада.

Знай.uа писав, що Україна знайшла докази нападу Росії, опублікована повна запис від СБУ. Тепер стало чітко зрозуміло, хто віддавав накази

Служба безпеки України отримала запис переговорів екіпажів літаків і вертольотів РФ з пунктами управління. Вони підтверджують те, що військове командування росіян віддавало накази на застосування зброї проти українських кораблів в районі Керченської протоки.