У Німеччині поліція перервала концерт рок музики в невеликому східнонімецькому місті Гостриків, що на кордоні з Польщею, після того, як натовп почав кричати нацистські гасла, повідомляє DW.

Публіку концерту, який відбувся ввечері в суботу, 1 грудня, розважали дві групи з правого табору, на ньому зібралися кілька сотень відвідувачів, повідомляє поліція міста Герліц, що в землі Саксонія.

Жителі міста почали скаржитися на те, що концерт занадто гучний. Близько опівночі поліцейські почули нацистські привітання й, дочекавшись підкріплення, вирішили втрутитися.

Концерт припинили, а близько першої години ночі всі учасники дійства та відвідувачі покинули приміщення. Федеральні органи проводять розслідування щодо використання атрибутики, які знаходяться в країні під забороною, повідомляють в поліції

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Німеччині використання нацистської символіки переслідується законом. Використання прапорів, значків, окремих предметів уніформи, а також вигукування гасел і форм вітання неминуче призведе до арешту.

Нагадаємо, Спасибо, що не в ступі: стало відомо, як Меркель летіла на саміт в Аргентині

Канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, чий літак здійснив аварійну посадку по дорозі на саміт G20 в Буенос-Айресі, довелося летіти звичайним рейсом. Про це повідомляє німецьке видання Die Welt, посилаючись на представника уряду. Не відвідати саміт, і навіть сильно запізнитися, пунктуальна німкеня не могла собі дозволити, тому купила квиток на звичайний рейс компанії Iberia і вирушила в дорогу. Тим часом у ВПС Німеччини дізналися причину несправності літака канцлера ФРН. Повітряне судно, що належить главі держави, не змогла продовжити свій шлях через електричного збою.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Меркель жорстко поставила Путіна на місце: саміт "Великої двадцятки" запам'ятається світу

Також "Знай.ua" писав про те, що Німеччина відправить російський флот на корм рибам