Відомий український астролог Влад Росс поділився своїм прогнозом щодо подальшого майбутнього Володимира Путіна та Росії після його відходу з посади президента.

Розвал СНД та відхід Путіна: коментар астролога

Він впевнений: у такому випадку СНД "доживає свої останні дні і незабаром буде скасовано".

"Восьмого грудня 1991 було створено Співдружність Незалежних Держав (СНД). І сьогодні ми є свідками останніх днів СНД, тому що ця співдружність помре в 2020-2021 роках. Як тільки Юпітер і Сатурн перейдуть в знак Водолія, про ці співдружності просто забудуть" , - пояснив Росс.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Астролог впевнений: практично одночасно "поваляться" всі ті, хто протягом багатьох років залишався біля керма в країнах співдружності.

"Мова про Назарбаєва, Лукашенка і Путіна. Так що їм залишилося правити рівно до 2020-2021 років - і їх голови полетять. А після цього не буде ніякого сенсу в збереженні СНД. Тому що, як тільки відійдуть від влади керівники-старожили цих держав , кардинально зміняться тренди. Про цю трійцю правителів просто забудуть ", - зазначає Росс в коментарі "Главред".

За його словами, після "смерті СНД "вірогідна поява нових геополітичних союзів, але вже без впливу середньоазіатських або закавказьких країн".

"Однак нове співробітництво між Україною і Білоруссю, Україною і Казахстаном в якомусь вигляді стане можливим тільки після того, як закінчиться путінська влада. І тільки тоді зможуть відродитися нормальні взаємини, які повинні бути між країнами-сусідами. Але це не буде співдружність в тому ж вигляді, в якому існувало СНД, оскільки після всього того, що накоїв Путін, Україна і Росія просто не можуть об'єднатися в якомусь союзі. Має змінитися, як мінімум, два покоління ", - резюмував Росс.

Дивіться: Російська військова агресія проти України, 2014 рік, розслідування ГПУ

Нагадаємо, експерти показали, чим відрізняється реальна лінія зіткнення на Донбасі від ухваленої за Мінськими домовленостями.Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, що чекає Росію після відходу Путіна. Також "Знай.ua" писав, Порошенко пояснив, що означали його слова про Путіна і війну.