На Ютуб-каналі "The Hidden Underbelly 2.0" з'явився ролик з однією цікавою знахідкою. Автори каналу змонтували відео про красиву панорамну поверхню Марса. Відео створювали на основі 83 знімків. Фотографії зробили з допомогою пристрою під назвою "Curiosity".

На фотографіях зафіксовано пилову бурю. Дослідники кажуть, що вона не припинялася протягом двох тижнів. Якщо придивитися на "туман по-марсіанськи", то можна побачити безліч загадкових об'єктів. На наведеному нижче знімку виділені досить великі тіла, а не піщинки, як могло здатися на перший погляд.

Зовні об'єкти схожі один на одного, плюс, мають практично ідентичні розміри. На жаль, розрішення зйомки не дозволяє детально розглянути помічені НЛО. На думку скептиків, у височінь просто піднялася велика кількість сміття. Або це був бруд на камері.

Нагадаємо, вчені в поспіху залишають Антарктиду: з-під землі вирвалося щось страшне, є загиблі.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", спека, лісові пожежі, посухи, катастрофи: вчені попередили про страшні випробування.

Також "Знай.uа" писав, наступні п'ять років Землю буде вражати аномальна спека і теплі зими.