Росіянка Анна Лущінська влаштувала расистський скандал у метро Нью-Йорка. Відео виклав у Facebook канал "Роисся".

Русский человек Анна Лущинская вступила в неравную борьбу с русофобами в нью-йоркском метро. Стоит ли удивляться, что вся эта толпа оголтелых нерусских в конце концов схватила Анну и сдала на расправу полиции. МИД РФ готовит заявление.

Geplaatst door Роисся24 op Vrijdag 14 december 2018

На відео видно, як росіянка починає кричати у бік дівчини, яка стояла біля неї у вагоні расистські та агресивні фрази - жінка кричала "F*ck off" (відстань (у грубій формі), - ред.) Причому кричала вона на весь вагон.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Але на цьому жінка не зупинилася - вона дістала парасольку і ключі і почала бити ними дівчину. На прохання пасажирів заспокоїтися - жінка тільки збільшувала децибели свого коронного "F*ck you" і "Shut up".

Далі вона вже вирішила перейти на міжрасовий конфлікт. Швидше за все, жінка вирішила, що наявність білої шкіри дозволяє їй кричати на людей інших національностей - жінка називала пасажирів навколо "жовтолицими", "брудними мусульманами", "терористами".

Натовп в кінці кінців схопив Анну і здав на розправу поліції. МЗС РФ готує заяву.

Користувачі почали активно коментувати подію.

"Не можна немитого ведмедя випускати на люди. Намордник і залізна завіса врятують лише світ від цієї дикої біомаси", "Жаль, Ганна не прихопила з собою в метро іскандер. вона б їх в ядерний попіл", "Охайна яка. підвязала волосся, одягла інші рукавички, поклала окуляри в сумку і тільки тоді почала брикатися як Лавров", " Мені здається, вона поки їхала, думала про Українську автокефалію , от і понесло її безбожно".

Раніше повідомлялося, що президенту Росії Володимиру Володимировичу Путіну пора на заслужений спокій. Його політика давно вичерпала себе, агресивна зовнішньополітична поведінка компрометує цілу Росію в очах всього світу, і більш того – Путіна на троні вже не хочуть навіть самі росіяни. Так, політикою свого глави незадоволені вже понад 55% росіян, передає "Левада-центр". Центр провів опитування, учасники якого мали можливість вибрати декілька варіантів відповіді. Хто винен у всіх бідах Росії - і половина росіян вибрала Путіна.

Нагадаємо, Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив дані радіоперехоплення Берегової охорони ФСБ Росії

Також нагадаємо, що астролог передбачив розпад СНД після втечі Путіна: чого чекати Україні та Білорусі.

Як повідомляв "Знай.uа", командир українських моряків гідно ответил агрессору.