Днями у Польщі п'яний чоловік став героєм дикої пригоди, яка не на жарт злякала очевидців.

Про це пишуть польські ЗМІ.

У повідомленні сказано, що на півдні Польщі в місті Семяновице-Шльонські в морзі раптово "воскрес" п'яний чоловік, у якого була констатована смерть, і повернувся на вечірку.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Перехожі звернули увагу на чоловіка, що лежав без свідомості на вулиці, і викликали лікарів. Прибулий на виклик лікар констатував смерть, викликану найсильнішою алкогольною інтоксикацією. В результаті тіло 31-річного Кшиштофа Новака було доставлено в місцевий морг. Вночі охоронець закладу почув стукіт і стогони, які лунали із холодильника.

Коли охоронець витягнув ящик, щоб перевірити джерело шуму, він був в повному шоці. Він побачив, що трясеться від холоду чоловіка, який просив ковдру. Після виходу з камери чоловік зігрівся і відмовився від проведення госпіталізації та прийняв рішення повернутися на вечірку до друзів. Для медика, який зробив помилку, історія завершилася підозрою в профнепридатність, його чекає судовий розгляд.

Нагадаємо, росіянка Анна Лущінська влаштувала расистський скандал у метро Нью-Йорка. Відео виклав у Facebook канал "Россия".

На відео видно, як росіянка починає кричати у бік дівчини, яка стояла біля неї у вагоні расистські та агресивні фрази - жінка кричала "F*ck off" (відстань (у грубій формі), - ред.) Причому кричала вона на весь вагон.

Але на цьому жінка не зупинилася - вона дістала парасольку і ключі і почала бити ними дівчину. На прохання пасажирів заспокоїтися - жінка тільки збільшувала децибели свого коронного "F*ck you" і "Shut up".

Раніше Знай.uа писав про те, що у п'ятницю, 14 грудня, у Києві, на вулиці Антоновича сталася аварія, яку спровокував п'яний водій Volkswagen.

Цю інформацію повідомляє "Київ Оперативний".

Відомо, що водій автомобіля Volkswagen (AM5515CE) не впорався з керуванням та влетів в припаркований Renault.

Також Знай.uа повідомляв, що двоє братів підозрюваного у стрільбі на різдвяному ринку в Страсбурзі затримані, повідомляє в середу інтернет-портал французької газети Le Figaro.