Легендарна радянська і російська актриса, зірка фільмів "Собака на сіні" і "Д'Артаньян і три мушкетери" Маргарита Терехова практично прикута до ліжка і не має грошей на лікування.

Про це пишуть російські ЗМІ.

З'ясувалося, що 10 років тому артистці поставили страшний діагноз - хвороба Альцгеймера, і з кожним роком її стан усе більше погіршується.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Рідні актриси розповідають, що Маргарита стала відрізнятися забудькуватістю, неуважністю, перестала показуватися на людях. Однак, останнім часом час Терехової стало значно гірше, розповіли її син і дочка в ефірі однієї з російський передач.

"Вона зараз сама не ходить, майже не говорить і слабо реагує", - зазначив Олександр Терехов.

Родичі додали, що для повноцінного лікування потрібно значна сума, однак ні сама Маргарита, ні її близькі не мають таких грошей. Тому вони були змушені звернутися до шанувальників творчості Терехової за допомогою і попросити грошей у всіх небайдужих.

Нагадаємо, відомий російський гуморист і актор популярної телепередачі "Криве дзеркало" Обід Асомов помер на 56-му році життя.

Цю інформацію повідомив у своєму Instagram гуморист Євген Петросян.

За попередніми даними, причиною смерті Асомова стала хвороба серця.

В пості пам'яті Євген Петросян написав кілька теплих слів про відомого гумориста.

Раніше Знай.uа писав про те, що 17 листопада з'явилася інформація про те, що помер відомий співак 90-х Євген Осін, у власній квартирі в Москві.

Артистові було всього 54 роки. Про це повідомляє російський телеканал з посиланням на його концертного директора Олександра Сидоренко.

Причина смерті співака поки не називається.

Відомо, що у Євгенія були серйозні проблеми зі здоров'ям. У минулому році він проходив курс з позбавлення від алкогольної залежності в одній з клінік Таїланду.

Також Знай.uа повідомляв, що в Парижі помер всесвітньо відомий французький композитор Франсіс Ле.