Президент РФ Володимир Путін заявив, що у приватній армії задіяні близько мільйона чоловік.

Таку інформацію він оприлюднив під час своєї підсумкової прес-конференції.

На питання про ставлення до приватних військових компаній, таким як та ж "ПВК Вагнера", яка воює в Сирії, на Донбасі, в Африці, лідер Кремля зауважив, що "це ринок, на якому працюють близько мільйона чоловік. Нічого поганого в цьому немає і нехай собі люди працюють, аби не порушували закони Росії", передає replyua.net.

"Складно собі таке навіть уявити, сам президент Росії на сотні камер визнав, що в Росії кількість бійців приватних армій, переважна більшість яких жорстко підконтрольні державі, становить близько одного мільйона багнетів", - прокоментував зізнання Путіна український дипломат Вадим Трюхан.

За словами дипломата, з такою кількістю "зелених чоловічків" можна запросто створити, а й десятки інших виразок а ля "ЛДНР", десь в Європі, і не тільки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Тепер залишається лише сподіватися, що на цей знаковий момент в сьогоднішній прес-конференції Путіна звернуть увагу і спецслужби, і лідери провідних держав світу", - додав Трюхан.

Нагадаємо, з'явилися чутки про смерть Януковича.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін осоромився на весь світ під час конференції, спробувавши похизуватися знаннями про фільм "Брат 2".

Також "Знай.ua" писав, на конференцію Путіна не пустили журналістів, які розслідують отруєння Скрипаля.