Президент РФ Володимир Путін під час конференції спробував черговий раз похизуватися знаннями кінематографа. Але чомусь не зміг пригадати найпопулярнішої цитати з фільму "Брат 2".

За версією Путіна вона звучить наступним чином:

"Сила ... правда не в силі ... або як-то .. або сила не ... да. Сила в правді".

Але якщо він начисто забув відомі слова із стрічки Олексія Балабанова, то насправді там йшлося про наступне:

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

- А в чому сила, брат? - А ось в чому: в грошах вся сила, брат! Гроші правлять світом, і той сильніше, у кого їх більше! - Ну добре, ось багато у тебе грошей. І шо ти зробиш? - Куплю всіх! - І мене?..

Дивіться: щорічна прес-конференція Путіна в Росії, пряма трансляція

Нагадаємо, в Росії 20 грудня стартувала щорічна конференція президента Володимира Путіна. Як повідомляв "Знай.ua", російський президент Володимир Путін на конференції заявив, що рейтинг президента України Петра Порошенка "зріс після інциденту в Керченській протоці". Також "Знай.ua" писав, в ході щорічної конференції Путін заявив про " небезпеку застосування балістичних ракет в неядерному виконанні".