Російський президент Володимир Путін переконаний, що рівень життя на території окупованого Донбасу однаковий з загальноукраїнським, а жити на самій Україні стає все гірше.

На щорічній прес-конференції, яка відбулася 20 грудня, він заявив, що не згоден зі словами багатьох про низький рівень життя на Донбасі і поцікавився, чи кращий на Україні. Потім продовжив, що практично такий же, після чого зазначив, що на Україні стає все гірше.

Не обійшов увагою Путін українську соціальну сферу та економіку, обстановку в яких вважає несприятливою, з точки зору внутрішньополітичних процесів.

Традиційно лідер Росії згадав про вплив зовнішніх сил на ворожнечу російського і українського народів. За його словами, народи країн близькі і пов'язані історичним корінням. Також він додав, що буде робити все, щоб підтримати поточний стан справ.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Можна припустити, що очікує окуповані території України надалі, якщо подивитися, що планується у Криму в наступному році. Його жителів попередили про те, що аннексированный півострів очікують серйозні проблеми в наступному році, причому більше всього постраждають центральна і східна частини півострова.

Як заявляють кримські "влади", протягом останнього півроку Судак, Керч, Феодосія та Ленінський район споживають виключно підземну воду, внаслідок чого водосховище спорожніло. Водночас стверджується, що Південна частина півострова в повній мірі забезпечена водою.

Окупанти переконують в розробці декількох проектах, який посприяють вирішення складної ситуації. Зокрема, планується будівництво гідротехнічних споруд на річці Салгир для сільського господарства. Також в 2019 році на річці Бодрак почнеться будівництво насосної станції.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що російський президент погрожує когось одружитися, рано чи пізно.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Путін ніяк не може заспокоїтися від того, що українська церква стала незалежною.

ТакожЗнай.uа" писав, що армія Росії розтягнулася вздовж українського кордону і в будь-який момент може піти в атаку.