Російські футболісти напали на жінку просто в центрі міста. Вони побили її та пограбували.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Футболісти російської команди "Рязань" Дмитро Мітін й Артем Надєєв скоїли злочин в центрі міста Рязань у ніч з 17 на 18 грудня. Футболісти побили підприємицю і відібрали її мобільний телефон. Поліція затримала зловмисників по гарячим слідам.

"На цей момент таких гравців в клубі немає, а одного з них ніколи й не було. Більш нічого по цьому факту сказати не можу. Зараз цією справою займаються правоохоронні органи", – сказав Бращін.

21-річний Дмитро Мітін грає за ФК "Рязані". У цьому сезоні виходив на поле три рази й не відзначився результативними діями.

18-річний Артем Надєєв не виступав на професійному рівні. Влітку він перебував в молодіжному складі "Рязані" і залучався до контрольних ігор основної команди.

Нагадаємо, що нещодавно була пограбована квартира захисника Ворскли Вадима Сапая, який проживає у Полтаві по вулиці Героїв Небесної Сотні. Поки 32-річного футболіста не було вдома, з його помешкання зникли 8 тисяч доларів і 7 тисяч євро.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" у Києві пограбували дружину екс-прем'єра.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні почастішали випадки крадіжки грошей із банківських карт. Шахраї навчились проводити маніпуляції з банківськими картками через інтернет-покупки їх власників. Експерти порадили, як не стати жертвою інтернет-злодіїв.