Мати не змогла самостійно справитись з вихованням доньки і здала її в поліцію.

Жителька Москви наскаржилась в поліцію на свою власну доньку. Суть претензій жінки: дівчинка дуже погано вчиться. Справа в тому, що школярка вже другий тиждень сидить удома і відмовляється ходити на заняття. Не зумівши впоратися з важким підлітком самостійно, мати звернулась до правоохоронців.

Про таке оригінальне виховання повідомляє Telegram-канал Mash. Дівчину звуть Мадіна і їй 15 років. Останнім часом через складний характер у дитини з'явилися серйозні проблеми з навчанням. Школярка абсолютно перестала вчитися, а потім і зовсім почала прогулювати уроки.

Ситуація загострилася на початку місяця, коли Мадіна вирішила повністю покинути навчання і стала залишатися вдома. Мати довго намагалася вирішити проблему самостійно, але в якийсь момент не витримала і подзвонила по "02".

Жінка зв'язалася з поліцейськими і поскаржилася на свою дитину та попросила правоохоронців допомогти напоумити школярку. Про те, що відповіли матері поліцейські - не повідомляється.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, мати-одиначка з Японії, прагнучи позбавити дочку знущань інших дітей через відсутність батька, звернулася в агентства, які надають незвичайні послуги. В агентстві можна найняти фальшивого нареченого, чи фальшивих батьків, чи навіть гостей весілля.

Мати найняла актора, який ось уже десять років виконує роль батька її єдиної доньки. Все це завело героїв такої незвичної історії в нетрі, з яких непросто вийти.

Як повідомляв портал Знай.ua, мати чотирьох дітей вразила громадськість своїми поглядами на виховання - жінка годувала грудьми свою доньку до 9 років.

Також Знай.ua писав, смілива жінка усиновила малюка, на якому поставили хрест навіть лікарі. Вона вилікувала його і подарувала щасливе життя.