У результаті перестрілки, яка сталася в самому серці Відня, загинув член мафіозного клану з Чорногорії Володимир Роганович.

Цю інформацію повідомляє Kurier.

Згідно з даними видання, Роганович був засуджений у 2009 році за вбивство ватажка іншого конкуруючого клану. Пізніше, в травні 2017 року його знову засудили на вісім місяців у Белграді - тепер за підробку документів.

Другим постраждалим, який був важко поранений в результаті стрілянини, виявився 22-річний Стефан В. з чорногорського міста Нікшич.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За даними свідків, злочинець і його жертви напередодні події разом обідали. Під час трапези між чоловіками спалахнула сварка. Імовірно, мова йде про розбірки двох злочинних кланів з чорногорського міста Котор.

Нагадаємо, в п'ятницю, 21 грудня, в центрі Відня біля одного з ресторанів пролунала стрілянина. При цьому, чоловік, котрий стріляв, втік з місця злочину.

В результаті нападу біля відомого закладу Figlmuller один чоловік загинув через отримані вогнепальні поранення. Щонайменше ще дві людини отримали поранення і були госпіталізовані. Про це повідомив телеканал OE24.TV, посилаючись на інформацію рятувальної служби Австрії .

"Один чоловік загинув від отриманих поранень", - зазначили в рятувальній службі.

Представник поліції повідомив про постраждалих.

"Двоє людей отримали вогнепальні поранення в центрі міста біля ресторану. Поліція наразі розшукує злочинця. Причини події з'ясовуються", - зазначив правоохоронець.

Раніше портал писав, що у Страсбурзі невідомий відкрив вогонь на святковому ярмарку.

Як повідомляв портал Знай.uа, поліція Страсбурга знайшла і застрелила терориста, який влаштував теракт на різдвяному ярмарку у центрі міста.

Також Знай.uа писав, що увечері в середу, 19 грудня, в одному зі спальних районів Києва сталася стрілянина - невідомий розстріляв приватного підприємця.