Зовнішньополітичне відомство України рекомендує українцям трохи почекати з візитами до районів Індонезії, які постраждали від руйнівного цунамі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційному сайті МЗС України.

цунамі
цунамі

Так, зокрема, йдеться про міста, які розташовані на узбережжі провінції Лампунг і Бантен, включаючи популярні туристичні об'єкти вздовж берегової лінії міста Аньєр.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Також стало відомо, що всіх громадян України, які опинилися в зоні лиха, просять дотримуватися вказівок місцевих органів влади та рятувальних служб по заходам безпеки і уважно стежити за їх повідомленнями.

Варто нагадати, що в індонезійській провінції Бантен цунамі обрушилося на концерт відомого гурту. Зараз вже відомо, що потужний потік води змив музикантів зі сцени і навіть глядачів у залі. Також зазначається, що від удару стихії постраждав гурт Seventeen, який виступав у місті Танджунг-Лесунг. Однак сильний потік змив музикантів разом з технікою зі сцени.

Варто зазначити, що в результаті стихійного лиха, що бушує в Індонезії загинули, за найскромнішими підрахунками, понад 168 людей, у тому числі два музиканти гурту Seventeen. Також кілька музикантів числяться зниклими без вісті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після цунамі на індонезійських островах Суматра і Ява рятувальники знайшли вже 62 загиблих. Про це повідомляє сайт Detik з посиланням на слова офіційного представника індонезійського Агентства з запобіганню стихійних лих Сутопо Нугрохо. Крім більше шести десятків загиблих, ще 20 людей залишаються зниклими без вісті.

Нагадаємо, вчені б'ють на сполох і попереджають про кінець світу: стихія не пошкодує нікого.

Як повідомляв Знай.uа соціолог пояснив, чому працює путінська пропаганда: "це ідеологія нового типу", цих деталей ми не знали.

Знай.uа писав, пророкування Ванги на 2019: замах на Путіна, хвороба Трампа, криза в Європі і потужні цунамі.