Кейт Міддлтон і принц Вільям втретє стали батьками, а принц Гаррі і Меган Маркл зіграли весілля і чекають первістка. Проте ходять чутки, що незабаром може з'явитися ще один претендент на британський престол.

Про це інформує видання The Sun. Прихильники герцогині Кембриджської впевнені, що вона планує народити Вільяму четвертого дитини.

Кейт Міддлтон хоче повторити долю діючої королеви Англії Єлизавети II. В її сім'ї четверо дітей. Схоже, що правителька є прикладом для невістки не тільки в питаннях стилю та етикету. Існує думка, що дружина принца Вільяма хоче таким чином обійти свою суперницю Меган Маркл і завоювати прихильність королеви.

Букмекерські контори Британії вже щосили приймають ставки на четверту вагітність Кейт Міддлтон. Очікується, що найближчим часом прес-служба Кенсінгтонського палацу оголосить офіційну інформацію щодо поповнення в родині. Однак деякі налаштовані скептично. Існує думка, що подружжя не зважиться на народження ще однієї дитини через проблеми зі здоров'ям у Кетрін.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зараз Кейт і Вільям виховують трьох дітей: синів Джорджа і Луї, дочку Шарлоту. У королівській сім’ї багато часу приділяють вихованню спадкоємців, прищеплюють їм звички аристократів. До речі, коли королева Єлизавета II обідає, дітей за столом бути не повинно.

Нагадаємо, після гучної сварки Кейт Міддлтон і Меган Маркл приїхали на вечерю до королеви. Подейкують, що герцогині терпіти один одного не можуть.

Як повідомляв Знай. ua, Королева сказала, хто винен: скандал в Букінгемському палаці набирає обертів. В Англії триває конфлікт королеви Єлизавети і сім'ї її невістки.

Знай. ua писав, що українського "Щедрика" заспівали у королівському замку Єлизавети II. Композицію Миколи Леонтовича заспівав чоловічий хор.