У Великобританії влада заборонила продаж щенят і кошенят третіми сторонами, зокрема, в зоомагазинах. Про це йдеться у повідомленні АР.

"Великобританія заборонила продаж третьою стороною цуценят і кошенят, щоб захистити тварин від експлуатації", - інформують в повідомленні.

Згідно з заявою уряду, новий закон допоможе розправитися з "фермами для цуценят" і ускладнить становище справ недобросовісних торговців, які мало дбають про добробут тварин.

Тепер люди, які захочуть взяти цуценя або кошеня, повинні будуть мати справу безпосередньо з заводчиком або центром передержания, а не з зоомагазинах або іншими комерційними дилерами. Звичайно, для потенційних покупців такий порядок не дуже зручний. А з іншої сторони, якщо подумати про тварин, то, мабуть, тут є раціональне зерно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Портал "Знай.uа" вже розповідав про те, що цуценя, яке вкусило поліцейського, звільнили

А також повідомляли про голуба, який постукав у двері ветеринарної клініки і попросив про допомогу. Він був поранений, але його врятували.

Ветеринари зробили Френку рентген і виявили у нього перелом плечової кістки. Вони вирішили перенаправити його в іншу клініку, де працює досвідчений ветеринар, який спеціалізується на пташиних хворобах. Там лікарі провели серйозну операцію.

Нагадаємо, пес Шарик представив в Instagram нового героя "Простоквашино".

У новому мультсеріалі "Повернення в Простоквашино" шанувальники зустрінуть нового героя - Бобра. Тим, хто дивився радянську класику, цей милий персонаж повинен був добре запам'ятатися.