Наталія Поклонська, колишній прокурор Криму і депутат Держдуми, привітала росіян з Новим роком, тримаючи в руці келих шампанського і сидячи верхи на коні. Однак вона зробила це дуже невпевнено, хоча теплих слів для своєї мови не пошкодувала.

На тлі заміського будинку екс-прокурор розсипалася в подяках про надану їй довіру і підтримку росіян, а також побажала всім сприятливих змін у наступному році.

Поклонська звернулася до громадян країни-агресора: "Від Нового року кожен чекає змін, змін до краще. Але насамперед всі зміни залежать від нас, нашого вибору, щоденного і деколи дуже складного. На коні буде той, хто благородний і несе справедливість і добро".

Начебто все красиво і цікаво, проте Поклонська зовсім невпевнено відчувала себе в сідлі, та й кінь, по всій видимості, не дуже зрадів такій наїзниці. Тварина категорично відмовлялося слухатися депутата і ходила в кадрі, як їй заманеться. З цієї причини бормотання екс-прокурора вийшло незвязним і невпевненим, що відразу ж впадає в очі.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Користувачі мережі не упустили можливості пожартувати над Поклонської і, засукавши рукава, взялися активно штампувати коментарі. Серед них можна зустріти такі: "Спонсор привітання - @OldSpice", "А де Микола 2, государ наш?", "Кінь норм! ", а також безліч не дуже приємних для Наталії картинок.

Наталія Поклонська відома своїми маразматичними висловлюваннями, які властиві більшості російських політиків. Не так давно вона заявила, що Україна – це частина Росії, її околиця, і в нашій країні живуть люди, які бажають розмовляти російською мовою і ходити на паради 9 травня. Як наголосила депутат Держдуми, Росія, Україна і Білорусь – неподільні.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українські області почергово прощаються з російською мовою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": московський патріархат, схоже, зійшов з розуму – священики записали Павла Клімкіна в кремлівські агенти.

ТакожЗнай.uа" писав, що російський уряд повною мірою відчуло наслідки санкцій.